Žena kada postane majka dobije posebnu ljepotu i sjaj koji dolaze do još većeg izražaja. I to je čini jedinstvenom i nezamjenjivom. Važno je istaknuti da ovo nije samo natjecanje ljepote i simpatičnosti nego se usmjerava pozornost na svijest majke koja je oslonac obitelji i najveća podrška u svakom smislu – poručuju organizatori.

Manifestacija Najljepša mama Hrvatske održat će se četvrtu godinu zaredom te se pozivaju zainteresirane majke da se prijave na regionalni izbor.

Projekt koji je započeo 2016. godine pod vodstvom Maje Gnjidić za cilj ima pokazati ne samo ljepotu žene, već ju promovirati kao stup i oslonac obitelji.

Ova manifestacija ima i humanitarni karakter u kojem su prošle godine uz organizatore i tvrtku Baloni Šibenik, sudjelovale i sve šibenske kandidatkinje s izbora za Najljepšu mamu. Sastojao se od blagdanskog uređenja dječjeg odjela Opće bolnice Šibenik, predstave mađioničara Kaspera te donacije igračaka i slatkiša djeci. Žele nastaviti suradnju, jer kako kažu organizatori – djeca su najveće blago svijeta.

 Natjecanje između ostalog ima i druge ciljeve, a to su promidžba turizma, krajolika, kulture, običaja i tradicije pa je pokrenut i gastronomski projekt pod nazivom Food, art & wine.
Natjecanje između ostalog ima i druge ciljeve, a to su promidžba turizma, kulture, običaja i tradicije.

U tijeku su prijave za regionalni izbor za najljepšu mamu Hrvatske, koji će se ove godine održati 23. veljače 2019. godine u hotelu Patria u Belom Manastiru, za istočnu regiju.

Prijave su do 10. veljače 2019. godine, a pravilnik natjecanja te službenu prijavu možete dobiti na e-mail adresi:

n.mama.hrvatske@gmail.com