19 C
Vinkovci
Subota, 10. lipnja 2023.

Početak snimanja “Zvjezdanih staza 4” najavljen za ovu godinu

Više od autora

- vl promo-


Dugo razdoblje tajnovitosti oko “Star Trek 4” je očigledno pri kraju budući da je je špekulacije oko sudbine četvrtog nastavka ove rebot franšize prekinuo njen začetnik J.J. Abrams, obrativši se ulagačima i partnerima iz Viacom/CBS-a, krovne kompanije Paramount Picturesa, koja nam “Zvjezdane staze” u kino-dvorane donosi već četiri desetljeća.

Abramsovo obraćanje ulagačima je bilo kratko i nije sadržavalo konkretne detalje o filmu, osim da je snimanje planirano za 2022, dok je puštanje filma u kino dvorane predviđenu za prosinac 2023. godine i da je najizgledniji redatelj Matt Shakman. Pored toga, dobili smo i “Star Trek” logotip sa Abramsovim potpisnim odsjajem filmske leće, što bez sumnje otkriva da će novi film imati DNK Abramsove trilogije.


Pojavljivanje članova glumačke postave prethodna tri filma, uključujući Chrisa Pinea, Karla Urbana i Zacharyja Quinta, još uvijek nije potvrđeno. No, The Hollywood Reporter otkriva kako je Paramount itekako zainteresiran za okupljanje izvorne postave. Film također još uvijek nema ni službeni ni radni naslov.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno