-1 C
Vinkovci
Četvrtak, 25. travnja 2024.

Počinje izgradnja kružnog toka na raskrižju prema Rokovcima

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Kako je vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić danas izvijestio na svojim stranicama, počinje izgradnja dugoočekivanog kružnog toka na južnoj vinkovačkoj obilaznici, na raskrižju prema Rokovcima.

“Brzinu protoka vozila i što je najvažnije, sigurnost svih sudionika u prometu, novim kružnim tokom podižemo na puno višu razinu. Molimo vozače za razumijevanje i pojačan oprez za vrijeme trajanja radova”, poručio je Bosančić.Kako smo najavili prošle godine, jedan je to od projekata koji za cilj ima lakši prolazak kritičnih mjesta, a među njima svakako je i ovaj na državnoj cesti D55.

“Tu su četverokraka raskrižja s velikom naletnom brzinom i ako se isključe semafori, često dolazi do prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama. Ta mjesta izvan naselja usporavamo kružnim tokovima prometa, što je vidljivo i na istočnom kraku vinkovačke obilaznice, gdje nemamo nesreća otkada je izgrađena i puštena u promet”, za Novosti.hr u siječnju 2023. rekao je Boris Klinec,  službenik za preventivu cestovnog prometa PU vukovarsko-srijemske.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno