U subotu će u Čakovcu biti održana finalna večer izbora za Miss Hrvatske 2018., a već sada na službenoj Facebook stranici Miss Hrvatske za Miss Svijeta pratitelji mogu glasovati za svoju kandidatkinju za Miss fotogeničnosti 2018.

Glasovanje je otvoreno jučer, a princip je vrlo jednostavno. U albumu su priložene fotografije svih 16 kandidatkinja i sve što je potrebno je stisnuti “like” na favoritkinju. Glasati se može do petka, dok će pobjednica biti proglašena u subotu tijekom prijenosa uživo na HRT2 s početkom u 20:55 sati.

Finalistice izbora, a ujedno i kandidatkinje za titulu Miss fotogeničnosti 2018. su: Ivona Zednik, Miss Požeško-slavonske županije; Ana Marija Stančerić, Miss Zagrebačke županije; Antonia Lizačić, Miss Brodsko-posavske županije; Valentina Brzuhalski, Miss Međimurske županije; Monika Bogdanić, Miss Sisačko-moslavačke županije; Lucija Damjanović, Miss Vukovarsko-srijemske županije; Nika Mikulek, Miss Grada Zagreba; Suzana Blažanović, Miss Osječko-baranjske županije; Ivana Mudnić Dujmina, Miss Dubrovačko-neretvanske županije; Dora Horvat, Miss Primorsko-goranske županije; Marita Šegvić, Miss Splitsko-dalmatinske županije; Dora Bojko, Miss Ličko-senjske županije; Mia Štulić, Miss Zadarske županije; Ivana Marušić, Miss Bjelovarsko-bilogorske županije; Tina Bačić, Miss Šibensko-kninske županije i Daria Bedeniković, Miss Krapinsko-zagorske županije.

Predstavnica Vukovarsko-srijemske županije, Lucija Damjanović, rodom je iz Ivankova, a titulu je osvojila na izboru Miss Vukovarsko-srijemske županije za Miss Hrvatske 2018. koji se ove godine u svibnju održao u Hrvatskom domu u Vukovaru. Također, Lucija je članica Udruženja manekena “Loreena” iz Vinkovaca, ima 24 godine, prvostupnica je javne uprave i studentica Pravnog fakulteta. Uz to pohađa glazbenu školu, aktivno priča nekoliko jezika te redovito volontira u rehabilitacijskom centru Mala Terezija u Vinkovcima.