1 C
Vinkovci
Petak, 3. veljače 2023.

Pogledajte Dwaynea Johnsona zatočenog u Jumanjiju

Više od autora

- vl promo-

Karen Gillan, Jack Black, Kevin Hart and Dwayne Johnson zvijezde novog JUMANJI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU

Da možete birati da ste netko drugi u nekom drugom svijetu, što biste izabrali? Za kakvog lika biste se odlučili? Kakve bi bile vaše nove vještine, karakteristike, osobnost te na kraju i fizički izgled? Pazite kako birate, jer naši junaci nisu imali tu mogućnost.

Predstavljamo vam potpuno novu igru, potpuno novi svijet i potpuno nova pravila igre – ‘Jumanji: Dobrodošli u džunglu’ (Jumanji: Welcome To The Jungle, 2017.). Ovaj Jumanji, ako želite zaigrati, morate shvatiti krajnje ozbiljno i postati dio igre, doslovno.

S najposebnijom igrom na svijetu prvi put susreli smo se davne 1995. g. kada nezaboravni Robin Williams izlazi iz igre zajedno s još kojekakvim životinjama i ‘neživotinjama’. Ove godine situacija je potpuno obrnuta tako da su igrači ti koji ulaze u igru i u tijelima svojih avatara se sukobljavaju s glavnim negativcima i pokušavaju izvući živu glavu.

Četvero običnih srednjoškolaca (kompjuterski geek Spencer, sportaš Fridge, popularna Bethany i povučena Martha) svaki sa svojim adolescentskim problemima i izazovima nakon što zaigraju staru video igru, koju su slučajno našli, postaju sve ono što inače nisu. I upravo takvi moraju preživjeti sve izazove koje donosi ova igra ili će ostati zauvijek u njoj zatočeni.

Jack Black, Nick Jonas, Karen Gillan, Dwayne Johnson i Kevin Hart – JUMANJI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU

Otkrijte kako su se naši likovi suočili sa sasvim novim izazovima, kako su preživjeli u svojim novim tijelima, tko je bio više a tko manje zadovoljan drastičnom fizičkom promjenom a tko je proživljavao svoju najgoru noćnu moru.

Ovog Božića, doživite promjenu i zaigrajte Jumanji kakav nikad niste.

Avanturistički film ‘Jumanji: Dobrodošli u džunglu’ direktan je nastavak hita iz 1995. godine u kojem su glavne uloge ostvarili Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart i Karen Gillan. Film je režirao Jake Kasdan širokoj publici vjerojatno najpoznatiji po režiji humorističnih hitova ‘Zločesta učiteljica’ i ‘Snimka seksa’ s Cameron Diaz. Snimanje filma odvijalo se tijekom prošle godine na Havajima, a glumac Johnson izjavio je da će ovaj nastavak ujedno značiti i veliku posvetu tragično preminulom glumcu Robinu Williamsu koji je tumačio glavnu ulogu u prvom filmu.

Avanturistički hit ‘Jumanji: Dobrodošli u džunglu’ u domaća kina stiže 28. prosinca!

TRAILER

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno