10 C
Vinkovci
Utorak, 5. ožujka 2024.

Pogledajte najavu filma Valerian i Grad tisuću planeta

Više od autora

- vl promo-

Vizionarski redatelj Luc Besson donosi novi trailer filma Valerian i grad tisuću planeta (Valerian And The City Of Thousand Planets, 2017.), nastalog prema revolucionarnom grafičkom romanu koji je inspirirao generaciju.

Valerian (Dane DeHaan) i Laureline (Cara Delevingne) su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u cijelom svemiru. Valerian ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnericom Laureline, međutim ona će ga odbiti zbog njegove opsežne prošlosti sa ženama.

Pod direktivom Zapovjednika (Clive Owen), Valerian i Laureline su poslani na misiju u međugalaktički grad Alpha, rastuću metropolu koja je sastavljena od tisuću planeta. Alpha ima sedamnaest milijuna stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alphi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti cijeli grad u veliku opasnost.Uz Caru Delevingne, Danea DeHaana i Clivea Owena u filmu će glumiti i planetarno popularna pjevačica Rihanna, za koju je Luc Besson rekao da će ‘imati veliku ulogu i kako je uzbuđen zbog toga’.

‘Valerian i grad tisuću planeta’, u distribuciji Blitza, u domaća kina stiže u srpnju 2017. godine.

TRAILER 2: VALERIAN I GRAD TISUĆU PLANETA [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno