Donosimo novi trailer jednog od najpoznatijih animiranih likova svih vremena! Jedna otmica, dva prijatelja i treći nastavak najpopularnije podvodne avanture dolazi u kina 28. svibnja 2020. godine.
Neki su animirani likovi ikone svog doba i za njih se može reći da su na neki način bezvremenski. Spužva Bob Skockani zasigurno je jedan od njih!
U novom nastavku filma pod nazivom “Spužva Bob Skockani: Spužva u bijegu”, naš se Spužva Bob upušta u novu uzbudljivu avanturu koja će oraspoložiti i nasmijati cijelu obitelj. Nakon što njegov najbolji prijatelj puž Slavko nestane, Spužva i Patrik napuštaju Bikini dolinu, jedini dom koji poznaju, i kreću u nepoznato kako bi spasili svog prijatelja.
Dok se bore sa svim zadovoljstvima i opasnostima ove urnebesne spasilačke misije, Spužva Bob i njegovi prijatelji dokazati će da ne postoji ništa snažnije od sile prijateljstva.U filmu se upoznajemo i sa dirljivom pričom o početcima njihovog prijateljstva i kako je cijela priča o Spužvi Bobu koju danas znamo zapravo nastala. Vidjeti ćemo i kako su kako klinci izgledali Spužva i njegova morska ekipa.
Redatelj  filma je Tim Hill koji je režirao i dosadašnje filmove o najpoznatijoj spužvi na svijetu, a titule scenarista nose Jonathan Aibel i Glenn Berger.
“Spužva Bob Skockani: Spužva u bijegu”, u distribuciji Blitza, pogledajte u svim kinima od 28. svibnja 2020. godine.