21 C
Vinkovci
Petak, 19. kolovoza 2022.

Pogledajte prvih pet minuta nadolazećeg filma Duh u oklopu

Više od autora

- vl promo-


Duh u oklopu (5-minutni klip) [St1]

Duh u oklopu u kina stiže 30. ožujka, a za sve nestrpljive smo pripremili prvih pet minuta filma u nastavku. Unatoč sumnjama, je li Scarlett Johansson pravi odabir za ulogu Major, sudeći prema ovom videu, rekli bismo da je fantastična.

Nakon velikog uspjeha filma Lucy, Scarlett Johansson i Pilou Asbak ponovno će glumiti zajedno u filmu Duh u oklopu te pokušati ponoviti taj uspjeh.

Film je baziran na međunarodno priznatom SF naslijeđu, japanskom animiranom filmu iz 1995. godine kojeg je režirao Mamoru Oshii prema istoimenoj mangi iz 1991. godine. Radnja je smještena u 2029. godinu kada su mnogi ljudi postali kiborzi zamijenivši neke svoje dijelove tijela umjetnim implantatima. No mozak se ne može zamijeniti te on predstavlja ‘duha’ tj. ljudski identitet koji se nalazi u oklopu mehaničkog tijela. Radnja filma prati Major (Scarlet Johansson) koja vodi elitnu postrojbu pod nazivom Sektor 9 zaduženu za najopasnije kriminalce. Njihov zadatak je zaustaviti ih, te će se morati suočiti s neprijateljem čiji je jedini cilj uništiti napredak tehnologije Hanka Robotic’sa.

Duh u oklopu (5-minutni klip) [St2]

Redatelja filma je Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman), a scenarij potpisuju Jonathan Herman i Jamie Moss. Uz Scarlett Johanson u filmu još glume Rila Fukushima, Michael Pitt, Peter Ferdinando te Juliette Binoche.

Duh u oklopu (Ghost In Schell, 2017.), u distribuciji Blitz, moći ćete pogledati u najboljim formatima IMAX 3D i 4DX, a ulaznice za film možete kupiti na linku.

PETOMINUTNI KLIP: DUH U OKLOPU [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno