13 C
Vinkovci
Nedjelja, 29. svibnja 2022.

Pogledajte trailere igrane verzija Disneyevog klasika Kralj lavova

Više od autora

- vl promo-

Studio Disney objavio je prvi trailer za igrani remake animiranog klasika “Kralj lavova”, koji će premijerno biti prikazan sljedećeg ljeta.

U traileru se vidi dobro poznati početak priče kada kraljevski vrač – majmun Rafiki životinjama u savani predstavlja tek rođeno mladunče lava – princa Simbu.

Upadljivo je da su pojedini kadrovi gotovo preslikani iz animiranog originala.

Glasove likove u novoj verziji dali su hollywoodske superzvijezde, Donald Glover (Simba), Beyonce (Nala), Seth Rogen (Pumbaa), Nilly Eichner (Timon), Chiwetel Ejiofor (Scar) te legendarni “glas” James Eral Jones koji ponavlja ulogu kralja Mufase i čiji se prepoznatljiv duboki glas može čuti i u najavi novog film.

“Kralj lavova” jedan je od najgledanijih animiranih filmova svih vremena i simbol renesanse Disneyjevog studija 90-ih godina prošlog stoljeća.

Da je odluka o igranom remakeu pun pogodak, makar s komercijalne strane, pokazuje podatak da je trailer za novu verziju “Kralja lavova” u samo jednom danu vidjelo više od 15 milijuna ljudi, i to samo na zvaničnom Disneyjevom Youtube kanalu.

“Kralj lavova” još jedan je u nizu igranih remakeova Disneyjevih klasika i “žive verzije” su prethodno dobili “Knjiga o džungli”, “Ljepotica i zvijer” i “Winie The Pooh”, dok su za sljedeću godinu najavljene premijere novog “Aladina” i “Damba”. [nezavisne.com]

“Kralj lavova” (The Lion King, 2019) će se u distribuciji 2i Filma u domaćim kinima početi prikazivati u ljeto slijedeće godine a za sada se spominje datum 19. srpnja.

U nastavku vam donosimo dva trailera, onaj s prijevodom te onaj sinkronizirani.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno