- Tekst se nastavlja ispod oglasa -
Objavljen  je prvi foršpan filma “Wonder Woman 1984” u koje  se Gal Gadot vraća u ulozi hrabre Amazonke iz stripa. Radnja filma odvija se u osamdesetim godinama u Americi, desetljeće nakon događaja iz prvog filma “Wonder Woman”. Kristen Wiig glumi Cheetah, suparnicu Wonder Woman, dok se kao redateljica ponovo pojavljuje Patty Jenkins.
Patty Jenkins izjavila je kako su htjeli, s obzirom da se radnja filma odvija u osamdesetima, napraviti veliki akcijski film u stilu osamdesetih, uz primjese moderne tehnologije. Objasnila je da će se u filmu ponovo pojaviti i Chris Pine kao Steve Trevor, ali nije željela reći u kojem kontekstu.
Film “Wonder Woman” bio je veliki hit 2017. godine kada je u svjetskim kinima zaradio 821 milijun dolara te je time postao akcijski film s najvećom zaradom u povijesti koji je režirala žena. “Wonder Woman 1984” biti će četvrti film u kojem će se Gal Gadot pojaviti u ulozi ove stripovske super-junakinje.
“Wonder Woman 1984” stiže u svjetska kina 5. lipnja 2020. godine iako je prvotno bilo predviđeno da u kina krene 1. studenoga ove godine.
Izvor: Nacional.hr