- Tekst se nastavlja ispod oglasa -

Uskrsni blagdani oduvijek su bili idealna prilika za darivanje onih kojima je to najpotrebnije, a upravo to je iskoristio i župan vukovarsko-srijemski Božo Galić koji je prigodnim paketićima tradicionalno darivao ustanove koje brinu o najmlađima, kao i ustanove koje skrbe o osobama s posebnim potrebama te donacijom ustanove koje skrbe o mnogočlanim obiteljima.

Župan Galić donaciju uputio Caritasu Vukovarskog i Vinkovačkog dekanata koji će ju usmjeriti socijalno ugroženim obiteljima. Isto tako, donacija je otišla i socijalnim samoposlugama u Vukovaru i Vinkovcima te Udruzi hrvatskih brojnih obitelji 8+ Vinkovci, koja okuplja mnogočlane obitelji, kao i Milosrdnim sestrama svetog Križa Vinkovci koje pomažu obiteljima u potrebi.

Osim toga, u ustanovama socijalne skrbi na području naše županije prigodnim paketićima obradovao je štićenike Dječjeg doma Sv. Ana u Vinkovcima, učenike Osnovne škole Josipa Matoša u Vukovaru te Posebni odjel Osnovne škole A.G.Matoša u Vinkovcima koju pohađaju učenici s posebnim potrebama. Prigodnim poklonima razveselio je i korisnike Centra za rehabilitaciju “Mala Terezija” Vinkovci.

Udrugama koje skrbe o osobama s posebnim potrebama, župan Galić je paketićima darivao članove Društva “Golubovi” Županja, Udruge UZOSIO “Golubica” Vukovar, Udruge “Vukovarski leptirići” Vukovar te Udruge “Zvjezdice” Gunja.

Djeci koja su smještena u udomiteljskim obiteljima na području naše županije, župan Galić želio je prigodnim uskrsnim paketićima učiniti radosnije nadolazeće uskrsne blagdane te je svima uputio i prigodnu čestitku.