14 C
Vinkovci
Četvrtak, 29. veljače 2024.

Pokrovac: Želimo da ministrica dođe k nama, ako ne, prosvjedi će ići dalje

Više od autora

- vl promo-

Tomislav Pokrovac iz Stožera za obranu hrvatskog sela odgovorio je u ime prosvjednika ministrici Mariji Vučković koja je danas održala sastanak u Vladi sa strukom i relevantnim institucijama, prenosi N1.

“U Stožeru smo imali dogovor da u Zagreb ne želimo ići jer problemi su ovdje, ne u Zagrebu. Želimo da ministrica dođe ovdje. Ako to ne želi, ona ne želi riješiti naše probleme i prosvjedi će ići dalje”, kazao je Tomislav Pokrovac.


Ministrici Vučković poručio je kako se nema čega bojati. „Ako se ministrica misli tako ponašati i ako odbija doći ovdje, što bismo trebali reći? S obzirom na to da se ministrica boji, mogu jamčiti njezinu sigurnost. Na sastanku želimo pet, šest ljudi odavde, ne treba nam kokošinjac po pitanju komora. Mi znamo naše probleme i što napraviti. Dozvolite klanje i prometovanje zdravih svinja i ukinimo kategorizaciju jer to mi jedini imamo”, dodaje.

Idući su koraci, navodi, širenje prosvjeda i novi punktovi. „Ako to ne shvaća nitko iz Vlade, nemamo više o čemu pričati. Dođite pod hitno, do 17 sati, a ako ne dođete, više nećemo odgovarati ni za što, idemo dalje, drugog izbora nemamo”, poručio je u ime prosvjednika Pokrovac.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno