Foto: MUP

Policijska uprava vukovarsko-srijemska je u vremenu od 22 sata 23. ožujka do 22 sata 24. ožujka, evidentirala ukupno tri dojave o kršenju mjera samoizolacije. Izvršenim provjerama, policijski službenici nisu utvrdili kršenje mjera. Od početka evidentiranja, 13. ožujka, zaprimili su ukupno 116 dojava o kršenju mjera samoizolacije, te utvrdili 32 kršenja mjera samoizolacije.

“Prilikom provođenja nadzora mjera iz Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, tijekom jučerašnjeg dana, 24. ožujka, na kontrolnim punktovima na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske, policijski službenici su utvrdili 30 kršenja mjera. Osobe zatečene bez ovjerene i potpisane propusnice za ulazak i izlazak s područja prebivališta, odnosno stalnog boravišta, policijski službenici su upozorili i uputili u obvezu njenog ishođenja te odvraćali nazad na mjesto prebivališta”, ističu iz policije.

Također, tijekom protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske zabilježene su dvije prometne nesreće, od čega jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena, u Vinkovcima te jedna prometna nesreća u kojoj je nastupila samo materijalna šteta, u Starim Mikanovcima.