19 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 23. svibnja 2022.

Policija poziva građane na dostavu prijedloga lokacija za akciju 24-satnog nadzora brzine

Više od autora

- vl promo-
Od 1. do 10. ožujka 2022. godine Policijska uprava vukovarsko-srijemska zaprimat će prijedloge građana za lokacije koje građani smatraju „rizičnima“, na kojima će se provesti nadzor brzine kretanja vozila. 

Akcija će se provesti 24. ožujka, od 00,00 do 24 sata, na lokacijama koje će policija odabrati, uz pomoć sugestija građana, uvažavajući i lokacije koje su se iskustveno pokazale kao mjesta na kojima se učestalo događaju prometne nesreće, priopćeno je iz PU vukovarsko-srijemske.

U obzir dolaze točke u prometu na svim prometnicama Vukovarsko-srijemske županije, no, poželjno je da građani u svojim prijedlozima obrazlože razlog zbog kojeg je upravo odabrana lokacija primjerena za odabir tijekom provođenja akcije.

Po zaprimanju prijedloga građana, policija će kroz analizu pristiglih prijedloga odabrati lokacije na kojima će 24. ožujka mjeriti brzinu kretanja vozila, a odabrane lokacije javno objaviti i najaviti putem medija u provođenju akcije 24-satnog nadzora brzine kretanja vozila.“

Također, u tjednu od 21. do 27. ožujka 2022. godine u Republici Hrvatskoj, na području svih policijskih uprava, prometna policija će pojačano nadzirati brzinu kretanja vozila, kao i sve članice ROADPOL-a (europska mreža prometnih policija).

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno