5 C
Vinkovci
Srijeda, 30. studenoga 2022.

Policija uhitila dvojac s drogom

Više od autora

- vl promo-


Franjo Sorčik
Franjo Sorčik
franjo.sorcik@novosti.hr

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske policijski službenici utvrdili su dva kršenja mjere samoizolacije, o čemu je izviješten Državni inspektorat. Također, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “Neovlaštena proizvodnja i promet drogama”. Naime, policijski službenici su u ranim jutarnjim satima 2. studenog na Trgu kralja Tomislava u Vinkovcima zatekli 25-godišnjaka, od ranije poznatog policiji zbog počinjenja više istih kaznenih djela, u trenutku dok mu je prilazio 42-godišnjak.

Tom prilikom 25-godišnjak je posjedovao 43,5 grama kokaina i 348 grama marihuane, dok je 42-godišnjak posjedovao 1,50 grama speeda. 25-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave te će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu policija podnijeti kaznenu prijavu. Protiv 42-godišnjaka slijedi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Iz policije javljaju i kako je u razdoblju od 30. listopada do 2. studenog provaljeno u obiteljsku kuću u ulici Gorjanski rit u Ivankovu iz koje su otuđeni televizor, stropne svjetiljke, motorna pila, pumpa za vodu i razni alat. 51-godišnjem vlasniku pričinjena je materijalna šteta od više tisuća kuna. Slijedi kriminalističko istraživanje. Tijekom protekla 24 sata na području ove Policijske uprave evidentirana je i jedna prometna nesreća u kojoj je nastupila samo materijalna šteta i to u Vukovaru.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno