Policijska uprava vukovarsko-srijemska je u vremenu od 22 sata 28. travnja do 22 sata 29. travnja, zaprimila četiri dojave o kršenju mjere samoizolacije. Izvršenim provjerama, policijski službenici su utvrdili četiri kršenja mjere samoizolacije, o čemu je izviješten državni inspektorat.

Do sada je PU vukovarsko-srijemska zaprimila 211 dojava i utvrdila kršenje mjera samoizolacije u 68 navrata. Prilikom provođenja nadzora mjera iz Odluke o dopuni Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, u vremenu od 22 sata 28. travnja do 22 sata 29. travnja, na međužupanijskim nadzornim punktovima policijski službenici nisu utvrdili kršenje mjera iz spomenute Odluke. U dosadašnjem izvještajnom periodu, od početka primjene ove Odluke, PU vukovarsko-srijemska je ukupno zatekla 609 osoba bez odgovarajuće propusnice za napuštanje mjesta prebivališta.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirana je jedna prometna nesreća u kojoj je nastupila samo materijalna šteta, u Gradištu.