25 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.

Polovičan učinak kadeta i juniora Vinkovci – Učilište Studiuma, dva poraza Aurelije

Više od autora

- vl promo-

Proteklog vikenda započelo je futsal nadmetanje u prvim kadetskim i juniorskim ligama. Naš grad jedini je uz Zagreb koji ima dva kluba u obje kategorije, a ubilježili su pobjedu i tri poraza.

Kadeti MNK Vinkovci – Učilište Studium natjecanje su otvorili srazom na domaćem parketu protiv MNK Petrinjčica. U utakmici s čak 20 golova bolje su se snašli vinkovački predstavnici pobijedivši rezultatom 12:8. Šest puta u listu strijelaca upisao se Božić, pratili su ga dvostruki strijelci Tomašević i Matorić, dok su jednom precizni bili Knežević i Aleksić. Unatoč vodstvu na poluvremenu, klupski juniori poraženi su od MNK Bjelovar sa 7:5. Pogotke za plavi sastav postigli su Veselinović, König, Šimić i dvostruki strijelac Barišić.


MNK Aurelia Futsal u prvoligaškom društvu startala je s porazima u obje kategorije. Kadeti i pioniri u Vinkovcima su snage odmjerili s MNK Uspinjača – Gimka iz Zagreba. Žuto-crni kadeti poraženi su rezultatom 6:1, a jedini gol postigao je Pajvančić. Juniori su igrali ravnopravnu utakmicu, ali ipak su Zagrebčani bili bolji rezultatom 4:1, a u listu strijelaca Aurelije upisao se Sušac.

U idućem kolu Aureliju očekuje dupli sraz s MNK Vrgorac, dok će Vinkovci – Učilište Studium na megdan Uspinjači.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno