Lovački dom Kunjevci, osim ugodnog boravka u prekrasnom ambijentu stoljetnih hrastovih šuma koje pružaju mogućnosti za organiziranje brojnih aktivnosti na otvorenom i u prirodi, svojim posjetiteljima nudi i luksuzni smještaj uz vrhunsku gastro ponudu.

Građani Vinkovaca i mještani okolnih mjesta u ovu “oazu mira i zelenila” mogu sa svojim obiteljima slobodno doći i popiti kavu, ručati i opustiti se sigurni od gradske vreve i modernog, užurnabog načina života. Površina samog objekta je oko 700 metara kvadratnih, kapaciteta je 12 ležaja, odnosno ima 6 dvokrevetnih soba.

U sklopu doma je i restoran, kapaciteta 45-50 mjesta, kao i vanjska terasa istog kapaciteta, a od ove godine proširena i za vanjsku ljetnu terasu s prekrasnim pogledom. Posebna atrakcija objekta su luksuzno opremljene sobe gdje su podovi i namještaj u svakoj sobi izrađeni od druge vrste drveta pa su po tome sobe i dobile nazive crni orah, trešnja, hrast, jasen, grab i joha. Svaka soba opremljena je s TV, satelitskom antenom, minibarom, telefonom i besplatnim internetom. Ono što će, uz drevne šume, ponajviše privući posjetitelje zasigurno je bogata gastro ponuda, ispunjena ponajviše domaćim slavonskim jelima, ali i nadaleko poznatim jelima od divljači. U lovačkom domu moguće je organizirati razne događaje, kao što su poslovni sastanci, razni domjenci, seminari i poslovni ručkovi, ali i razna privatna i obiteljska događanja. Iako trenutno zadovoljni brojem narudžbi i predbilježbi, u Upravi šuma Vinkovci, u čijem je sastavu i Lovački dom Kunjevci, cilj je i dalje raditi na promociji i poboljšanju ponude. Za sve aktivnosti koje nudi ovaj šumski kompleks, svi zainteresirani građani mogu se prijaviti preko recepcije u Lovačkom domu i rezervirati svoj termin, te uz odličnu ponudu jela, a što je vrlo važno i uz pristupačne cijene, uživati nesvakidašnjem ambijentu.