13 C
Vinkovci
Utorak, 21. ožujka 2023.

Posljednje kolo donosi odluku o naslovu prvakinja

Više od autora

- vl promo-

Ženski odbojkaški klub Vinkovci odradio je odgođeni ogled protiv OK Linga i slavio, pomalo nepovoljnim, rezultatom 3:2. Iako su Osječanke na domaćem terenu ostale poražene, uspjele su dodatno zakomplicirati borbu za prvaka Prve B Lige – Istok.

Naime, Vinkovčankama su bile potrebne dvije pobjede (zaostalo i posljednje kolo) od 3:0 ili jedna pobjeda od 3:0 i 3:1 kako bi bile prve, no sada im je potrebno slavlje protiv ŽOK Ferivi s 3:0, dok ŽOK Našice moraju protiv ŽOK Đakovo uzeti dva seta ili poraziti trenutno vodeću ekipu prvenstva. Treba istaknuti kako su domaće odbojkašice imale prednost od 2:0 u setovima (dva puta po 25:18) te je ekipa Stipe Tomića opasno visjela, no po njihovu sreću uspjeli su okrenuti meč u svoju korist i vratiti se kući s novim bodovima u kućici. S obzirom na dominaciju tijekom cijele sezone, slobodno možemo reći kako je šestoplasirana ekipa lige pružila neočekivano dobar otpor vinkovačkom stroju.

Posljednje, odlučujuće, kolo na rasporedu je u srijedu, 20. travnja, kada će ŽOK Vinkovci sezonu završiti na domaćem paketu. Nadamo se s peharom u rukama.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno