23 C
Vinkovci
Petak, 12. kolovoza 2022.

Poslušajte novi EP mlade kalifornijske pjevačice Billie Eilish

Više od autora

- vl promo-


Mlađahna pjevačica i plesačica iz Kalifornije – Billie Eilish svoj indie-electropop zvuk pronašla je veoma rano. Sada Billie predstavlja EP izdanje ‘dont smile at me’ (Interscope / Universal Music), s kojeg je ranije objavila singlove ‘ocean eyes’, ‘bellyache’ te ‘watch’, koje je pisao i producirao njen stariji brat Finneas O’Connell.

Rođena u Los Angelesu, 15-godišnja Billie Eilish O’Connell odrasla je u obitelji glazbenika te se već s osam godina pridružila dječjem zboru u Los Angelesu, gdje je otkrila svoj unikatan soul vokal, koji sve osvaja na prvu. Nakon što je objavila pjesme ‘Six Feet Under’ i ‘Fingers Crossed’ te osvojila publiku, Billie je za Interscope / Universal Music objavila singl ‘ocean eyes’, koji broji više od 14 milijuna streamova, a kasnije su ga remixirali Astronomyy, Blackbear i Goldhouse.

U mješavini Lorde i Lane Del Rey, Eilish uspijeva dostaviti unikatan dark-pop materijal koji ju s razlogom čini toliko zanimljivom publici, ali i medijima. Nakon što je u samo 10 minuta rasprodala koncert u londonskoj O2 Academy dvorani, Billie se zaputila na snimanje videospota za singl ‘watch’, koji je Vogue magazin opisao kao ‘her most stunning and shocking work yet’.

Singl ‘watch’ u sklopu EP izdanja ‘dont smile at me’, koje donosi čak 8 pjesama, hrvatska publika ima prilike čuti u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.

watch [VIDEO]

bellyache [VIDEO]

ocean eyes [VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno