Foto: Menart press
Obilježavajući 25 godina svog repanja i postojanja na glazbenoj sceni, Target je sastavio mixtape na kojemu obuhvatio 25 pjesama u razdoblju od 1995. pa sve do danas i to za svaku godinu po stvar koju je snimao iste godine.
Na mixtapeu se nalaze prve stvari kada je repao u grupi Young Lordz pa preko Tram 11, grupe TJ (target & jura) s Jurom Blaze iz Connecta, mnoštvo solo stvari, gostovanja s 40industry, ali tu su i Khan, TRIM, DSP Allstars i natrag do Tram live i zadnjeg singla #Jeboslikusvoju.
Ovaj mixtape donosi Targetove najbolje stvari kao i freestyleove u kojima opisuje trenutačnu rap liriku.
2003. nakon raspada Tram 11, Target objavljuje “MC Demo”, “The Album”, “Još jedan dan u Zagrebu” za koji je složio i remix izdanje, kompilacije “Futuring 1 i 2” te nezavisni “LP DIREKT” za svoj workshopclass nezavisni label, a poznat je i strip o Purger Blacku koji izlazi na web stranici HHUnity.
U svojoj karijeri, Target je radio s brojnim hiphop glazbenicima s našeg prostora, ali i nekoliko imena sa svjetske glazbene scene kao DJ Hess iz Bronxa, DJ Cut iz Japana, NoComplex music iz Austrije, SODA iz BiH, NSS iz Slovenije te reperima iz Srbije i Makedonije.