7 C
Vinkovci
Utorak, 4. listopada 2022.

Posve izvjesni Plaćenici 4

Više od autora

- vl promo-Tko kaže da ne možete raditi određene stvari samo zato što ste u godinama? To se sigurno ne odnosi na Sylvester Stallonea i njegove kolege sa franšize Plaćenici (The Expendables).

Do sada su snimljena tri filma, i bilo je upitno da li će se snimati četvrti dio, međutim Stallone je osobno potvrdio kako se vraća sa svojom ekipom i u četvrtom filmu.

Naime, Stallone je objavio na Instagramu fotografiju i napisao kako se vraća njegov tim i za četvrti film, a on će ponovo glumiti Barneya Rossa, vođu skupine plaćenika.

Prva tri filma zaradila su kinima više od pola milijarde dolara, pa je četvrti film uvijek bio realna mogućnost. Međutim, jedno vrijeme je objavljena vijest kako se Stallone neće vratiti u narednom filmu zbog neslaganja sa direktorom Nu Image/Millennium studija, Avijem Lernerom. Nakon što je i Arnold Schwarzenegger izjavio da se neće vratiti franšizi bez Stallonea direktori studija su popustili. A i kakvi bi to bili ‘Plaćenici’ bez Slyja?!

Za sada još nije znano kakda će se film početi snimati no poznato je kako se u njemu neće pojaviti veliki broj ‘ostarjelih’ akcijskih zvijezda kao u prethodna tri filma, no koga briga?! Silvester Stallone, Schwarzenegger i Jason Statham te još nekoliko krupnih likova koji će upotrebljavati oružje, i u biti, to je opet to! [Filmonizirani]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno