24 C
Vinkovci
Petak, 1. srpnja 2022.

Potpisani novi ugovori, momčad napustio kapetan

Više od autora

- vl promo-

Franjo Sorčik
Franjo Sorčik
franjo.sorcik@novosti.hr

Hladnim zimskim danima unatoč u vinkovačkoj Cibaliji ne spavaju zimski san, puno je novosti koje su obilježile protekle dane, ima tu dobrih vijesti, ali i onih loših. Patrick Stanić potpisao je stipendijski ugovor s klubom do lipnja 2022. godine, a isto je učinio i Tia Yoahnn Morel koji je potpisao do lipnja 2023. Treninzima su se priključili i Luka Pavlak, Ivan Crnov i Andrija Bubnjar, koji tek trebaju zadovoljiti struku.

Na jučer održanom sastanku Nadzornog odbora Cibalije sportski direktor Krešimir Tomić i voditelj škole nogometa “Mravunac-Fegeli” Goran Meštrović podnijeli su izvješća o radu za prošlu i predstavili plan rada za ovu godinu.

Predsjednik Nadzornog odbora Hrvoje Niče izvijestio je pak o razgovorima s HNS-om. “Ljudima iz HNS-a predstavio sam namjere kluba i Grada Vinkovaca oko konačne realizacije projekta izgradnje terena s umjetnom podlogom. Ovih dana najavili su dolazak u Vinkovce s idejnim rješenjima i konkretnim prijedlozima zajedničke realizacije ovog, financijski zahtjevnog, ali krajnje neophodnog projekta ukoliko želimo stvarati svoje igrače, ali i izbjeći situaciju da imamo pripreme bez osnovnih uvjeta za rad kao što je situacija ovih dana zbog vremenskih neprilika”, objasnio je Niče.

Loše vijesti su da je momčad napustio kapetan Ivan Baraban, kojem su se u klubu zahvalili na svemu i poželjeli sreću u drugoj sredini, kao i da je klupski račun blokiran od strane tri različita potraživača.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno