16 C
Vinkovci
Utorak, 27. rujna 2022.

Potpora Mažarevom programu za Vukovar i Dekanićevom za Vukovarsko-srijemsku županiju

Više od autora

- vl promo-


Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Član Središnjeg odbora HDZ-a i ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman poručio je danas iz Vukovara kako je bitno da Vukovarci na lokalnim izborima daju povjerenje kandidatu HDZ-a za gradonačelnika Nikoli Mažaru žele li Vukovar kao grad mira, života i budućnosti, prenosi Hina.

“Siguran sam da će građani Vukovara prepoznati sve ono što Nikola Mažar nudi u svom programu. Ovo je prekrasan barokni grad koji ima nevjerojatan potencijal. Vukovar je simbol života, budućnosti i zajedništva”, rekao je Grlić Radman.

Istaknuo je kako je važno znati  cijeniti žrtvu hrvatskog naroda i žitelja ovoga grada “kako ne bismo došli ponovno u situaciju da moramo braniti Vukovar i Hrvatsku” i dometnuo da je puno puno puta bio u Vukovaru sa svojom djecom i obitelji.

Predsjednik vukovarskog-srijemskog HDZ-a, ministar obrane Mario Banožić istaknuo je da su se kandidati HDZ-a za vukovarsko-srijemskog župana Damir Dekanić i gradonačelnik Vukovara Nikola Mažar dokazali nesebičnim radom u korist hrvatske države, Vukovarsko-srijemske županije i građana te županije.

“Ovo je prilika pokazati i građanima što je sve to Vlada Andreja Plenkovića učinila za Vukovar”, rekao je Banožić ustvrdivši kako je Vlada učinila sve da građani Vukovara žive kvalitetno.

Kandidat HDZ-a za vukovarsko-srijemskog župana Damir Dekanić poručio je kako HDZ jedini može građanima Vukovarsko-srijemske županije ponuditi kvalitetne programe i rješenja koja je moguće provesti.

Kandidat za gradonačelnika Vukovara Nikola Mažar istaknuo je da je HDZ prikupio višestruko više potpisa za izbore nego je to potrebno te će se već pri predaji potpisa vidjeti koliku potporu uživa HDZ-a među građanima grada Vukovara.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno