6 C
Vinkovci
Nedjelja, 3. ožujka 2024.

Potraga za bjeguncima na području Vukovara

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Foto: Hrvatski radio Vukovar

Policijska uprava vukovarsko-srijemska izvjestila je kako je jučer oko 16,40 sati u Vukovaru, na Trgu Republike Hrvatske, nakon izbjegavanja policijskih ophodnji po cestama tog grada, vozač osobnog vozila marke BMW švedskih registarskih oznaka je na tom mjestu zaustavio automobil te su iz tog vozila izašle i pobjegle tri osobe.

Policijski službenici su u Vukovaru ubrzo pronašli i uhitili 27-godišnji državljanin Kraljevine Švedske koji je bio u tom vozilu, a poduzimaju se i daljnje mjere traganja za drugim bjeguncima te kriminalističko istraživanje vezano za ovaj događaj.


Foto: Hrvatski radio Vukovar

U Vinkovcima, u ulici Andrije Kačića, nepoznati počinitelj je pokušao provaliti u poslovni prostor te je napustio mjesto događaja bez da je išta nestalo. Vlasnik prostora, 70-godišnji Vinkovčanin, jučer je prijavio taj događaj te policija poduzima izvide s ciljem pronalaska počinitelja pokušaja provale. Na mjestu događaja je proveden očevid te će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnijeta odgovarajuća kaznena prijava.

U posljednja 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske zabilježeno je sedam prometnih nesreća. U šest prometnih nesreća (Vukovar-2, Borovo, Trpinja-2 i Privlaka) dogodila se materijalna šteta dok se smo u jednoj prometnoj nesreći (Vukovar)
evidentirali i da je jedan sudionik lakše tjelesno ozlijeđen.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno