25 C
Vinkovci
Srijeda, 6. srpnja 2022.

Povratak u djetinjstvo s Vikend-revolucijom

Više od autora

- vl promo-


Zagrebački underground-pop bend Vikend-revolucija objavljuje novi singl ”Kao djeca”. Ovo je peti singl na dugoočekivanom studijskom albumu koji bi trebao ugledati svjetlo dana ove godine, a dosad su već objavili singlove ”Nada”, ”Trip”, ”Supermen” i ”U.U.U.”.

”Kao djeca” leži u jednostavnosti života i pogledu na svijet oko sebe kroz oči djeteta. ”Perspektiva bolje budućnosti ponekad se javi se u slučajnim trenucima osvještavanja onih stvari u životu u kojima smo dobri. Ili barem vjerujemo da smo u njima dobri. A sreća i ljubav dođu kada te stvari počnemo promatrati iz naivne dječje perspektive i ponovno se počnemo čuditi dobrim stranama života. Pjesma ”Kao djeca” peti je singl Vikend-revolucije u izdanju Dallas Recordsa.” – rekao je autor Hrvoje Prpić.

Autor pjesme ”Kao djeca” je Hrvoje Prpić, produkciju potpisuje zajedno s Hrvojem Prskalom, a singl je snimljen u studijima Bedrum i ZG Zvuk.

Nakon prethodno uspješne suradnje za pjesmu ”Nada”, Dinko Čvorić Doringo je i ovaj put zaslužan za kadrove videospota koji je vizualno uokvirio cijelu priču razigranim animacijama baš kao i što nam govori sama pjesma – ”Kao djeca”.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno