28 C
Vinkovci
Petak, 12. kolovoza 2022.

Poziv Iločanima u potrebi da se prijave u projekt Ublažavanje siromaštva u Slavoniji i Dalmaciji

Više od autora

- vl promo-

Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Kršćanska humanitarna udruga „Putevi milosti“ provodi projekt „Ublažavanje siromaštva u Slavoniji i Dalmaciji“, koji se financira u okviru Operativnog programa za  hranu i osnovnu materijalnu pomoć za razdoblje 2014.-2020 iz Fonda Europske pomoći za najpotrebitije  (FEAD).

Pozivamo sve obitelji ili pojedince, ističu u Gradu Iloku, da se prijave za sudjelovanje u projektu u sklopu kojega će primati pomoć u obliku paketa prehrane i osobne higijene.

Da bi obitelj ili pojedinac sudjelovao u projektu, mora ispunjavati uvjet vezan uz mjesečni prihod koji ne smije prelaziti 1.000 kuna po članu obitelji ako se radi primateljima socijalne pomoći, 1.500 kuna po članu obitelji ako je jedan član obitelji zaposlen, 1.500 kuna po članu obitelji za umirovljenike te 1.500 kuna ako se radi o izbjeglicama iz Ukrajine.

Za sudjelovanje u projektu potrebno je priložiti: dokaz o primanjima (rješenje CZSS, platna lista ili odrezak mirovine), potvrdu porezne uprave o primanjima za sve članove obitelji za 2021.godinu, potvrdu zavoda za zapošljavanje, preslik osobne karte, rodne listove djece, preslik zelenog kartona (za izbjeglice iz Ukrajine) te ispuniti zamolbu za pomoć.

 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno