13 C
Vinkovci
Nedjelja, 29. svibnja 2022.

Poziv lokalnim organizacijama civilnih društava za prijavu malih projekata

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Fond za aktivno građanstvo Hrvatska objavio je Poziv za prijavu malih projekata u 2022. godini.

Ovim pozivom, navodi se, bit će podržani projekti manjeg opsega u trajanju od šest mjeseci do godinu dana, usmjereni na intervencije koje predlažu i provode lokalne organizacije civilnog društva radi povećanja dobrobiti lokalnih zajednica i/ili tematskih zajednica koje čine određene društvene skupine sa zajedničkim interesima, potrebama i problemima u jednom od prioritetnih programskih područja podrške Fonda.

U okviru Poziva najmanje 50% ukupno raspoloživih sredstava bit će dodijeljeno organizacijama sa sjedištem u nedovoljno razvijenim i depriviranim područjima i/ili organizacijama koje rade s marginaliziranim i ranjivim ciljanim skupinama, uključujući i Rome.

Ukupni raspoloživi iznos potpora je 315.000 eura, a iznos potpore po jednom projektu od 5.000 do 15.000 eura. Najviša stopa bespovratne pomoći projekta je 100% ukupnih prihvatljivih troškova projekta.

Trajanje provedbe projekta je 6-12 mjeseci, a rok za podnošenje projektnih prijedloga je 2. svibnja 2022. godine u 12 sati.

Svaki prijavitelj može prijaviti samo jedan projektni prijedlog, a jedna organizacija može sudjelovati u najviše dva projektna prijedloga u ulozi partnera.

Više informacija na poveznici.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno