-5 C
Vinkovci
Srijeda, 8. veljače 2023.

Poziv na besplatne edukacije

Više od autora

- vl promo-

U sklopu provedbe EU projekta “Obrazovanje je prioritet” Tehničko učilište Vinkovci i VIA d.o.o. pozivaju sve zainteresirane da se prijave na sudjelovanje u slijedećim besplatnim edukacijama: Njegovatelj/ica starijih i nemoćnih osoba, Barmen/ica– koktel majstor/ica i Pčelar/ica.

Po završetku programa polaznicima će biti dodijeljena uvjerenja o završenom osposobljavanju s pravom upisa u e-radnu knjižicu.

Na Javni poziv mogu se javiti osobe između 15-34 god sa završenom osnovnom školom, osobe s minimalno završenom trogodišnjom srednjom školom te osobe starije od 34 godine nezaposlene dulje od godinu dana.

Nositelj projekta je Tehničko učilište Vinkovci, a projekt je sufinanciran u 100 % iznosu iz Europskog socijalnog fonda kroz Poziv Podrška obrazovanju odraslih polaznika uključivanjem u prioritetne programe obrazovanja, usmjerene unapređenju vještina I kompetencija polaznika u svrhu povećanja zapošljivosti. Trajanje projekta je 2,5 godine, a iznos odobrenih sredstava je 937.328,09 kn.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti najkasnije do 10. svibnja 2018. godine na broj 032/617-100 ili  091/376-1661, te putem Email adrese: tehnicko.euprojekti@gmail.com

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno