14 C
Vinkovci
Subota, 28. svibnja 2022.

Poziv na javno predavanje – Brend strategije za uspješno pozicioniranje na tržištu

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Poduzetnički inkubator Vinkovci u suradnji s dr.sc. Ivanom Ivančić, univ.spec.oec. poziva sve zainteresirane na Javno predavanje na temu: „Brand strategije za uspješno pozicioniranje na tržištu“.

Javno predavanje bite će održano 1. ožujka 2022. godine (utorak), s početkom u 18 sati u Poduzetničkom inkubatoru Vinkovci u konferencijskoj dvorani na prvom katu.

Dr.sc. Ivana Ivančić vlasnica je i direktorica tvrtke 2i premium brand d.o.o. Vinkovci. Znanstveni i poslovni interes usmjerila je na područje marketinga, menadžmenta kvalitete, strateškog i operativnog planiranja, a iza sebe ima samostalno i u suautorstvu 12 znanstvenih i stručnih radova.

Svijet poduzetništva upoznala je davne 1994. godine kao asistentica revizora u obiteljskoj revizorskoj tvrtki. Od 1998. godine radi u srednjoj školi te je s radnog mjesta profesorice savjetnice otišla 2020. godine i započela karijeru poduzetnice. Posebna joj je želja pomoći svojim znanjem i iskustvom poduzetnicama i onima koje to žele postati u što uspješnijem razvoju karijere i poslovanja.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno