6 C
Vinkovci
Utorak, 28. studenoga 2023.

Poziv za iskazivanje interesa za najam prostora tijekom manifestacije 53. Vinkovačke jeseni

Više od autora

- vl promo-

Trvrtka NOVOSTI d.o.o., Jurja Dalmatinca 29, 32100 Vinkovci objavila je Javni poziv za iskazivanje interesa za najam prostora tijekom manifestacije 53. Vinkovačke jeseni

“Pozivaju se sve zainteresirane fizičke i pravne osobe, registrirane za obavljanje djelatnosti da do 10. srpnja 2018. godine podnesu zahtjev za najam prostora za pružanje ugostiteljskih usluga i najam drvenih kućica i štandova za prigodnu prodaju od 07. do 16. rujna na manifestaciji Vinkovačke jeseni.”

Za najam su na raspolaganju:

  1. Šator ( cca 1500 m2) – Trg Vinkovačkih jeseni – najam šatora za ugostiteljske usluge
  2. Restoranski prostor – 2 restoranska prostora  – Trg dr. Franje Tuđmana (Parkiralište Hotela Slavonija)
  3. Štandovi i drugi objekti – Trg dr. Franje Tuđmana (Parkiralište Hotela Slavonija)

Na štandovima isključivo smiju izlagati izlagači koji prodaju rukotvorine, razni OPG, te ostala prigodna prodaja. Na štandu se ne smije prodavati hrana po principu naplate konzumacije hrane. Takve djelatnosti se obavljaju isključivo u kućicama.

Cijene najma restoranskog prostora, štandova i drugih objekata odnose se za cijelo vrijeme trajanja manifestacije 53. Vinkovačkih jeseni, tj od 7.- 16. rujna 2018. godine.

Kućice i štandovi imaju osiguran osnovni priključak struje i to od 5kW za restorane, te po 500W za štandove i kućice, a naknada za korištenje električne energije iznosi 50 kuna po štandu, odnosno 100 kuna po kućici za svih 10 dana manifestacije.U cijenu najma za restorane uključen je i osnovni priključak na vodovodnu mrežu.

Iskazivanje interesa obavlja se pisanim putem i mora sadržavati detaljan opis proizvoda i usluga koje će se nuditi, oznaku (broj) prostora za koji se prijavljuje.

Cjelokupan tekst Poziva i prijavnicu potražite na:

Poziv za iskazivanje interesa za najam prostora tijekom manifestacije 53. Vinkovačke jeseni

 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno