4 C
Vinkovci
Srijeda, 29. studenoga 2023.

Poznat redatelj drugog spinoffa popularnog horor serijala Prizivanja

Više od autora

- vl promo-

The Nun (Prizivanja spinoff, poznat redatelj) [St]

Prema napisu kojeg je objavio Deadline, spinoff ‘Prizivanja’ (The Conjuring) zvat će se ‘The Nun’ a režirat će Corin Hardy, koji je prethodno režirao kratki animirani film ‘Butterfly’, glazbene spotove i horor The Hallow iz 2015. Osim ovoga, Hardy namjerava režirati i novu verziju filma ‘Vrana (The Crow, 1994.) u kojem će se u glavnoj ulozi pojaviti Jason Momoa.

‘The Nun’ će biti drugi ‘Rizivanja’ spinoff nakon ostvarenja ‘Annabelle’ koje već ima i svoj nastavak a koji će biti objavljen 11. kolovozaa. Za scenarij ovog novog filma su zaduženi Gary Dauberman i James Wan, a producirat će ga Wan i Peter Safran.


‘Prizivana’ filmovi i Annabelle su do sada zajedno ostvarili zaradu od 895 miliona dolara širom svijeta. Na snimanje prvog ‘Prizivanja’ utrošeno je 20 miliona dolara, a do 2013. godine, ostvario je zaradu od 318 miliona dolara širom svijeta. Nastavak je koštao 40, a ostvario je zaradu od 320 milijuna dolara. ‘Annabelle’, na kojeg je utrošeno nešto manje od 7 milijuna, do 2014. godine ostvario je zaradu od 257 milijuna. [Filmofil]

TRAILER: PRIZIVANJA 2 [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno