6 C
Vinkovci
Srijeda, 30. studenoga 2022.

Poznati pobjednici završnih turnira

Više od autora

- vl promo-


Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Nakon regularnog dijela Županijske teniske lige, koji je osvojio Toni Kelić s 288 bodova, odigrali su se završni turniri. Završnim turnirima u tri dobne kategorije privelo se kraju ovogodišnje igranje tenisa na vanjskim terenima. Na istima je sudjelovalo 127 igrača te smo tijekom 116 odigranih mečeva saznali pobjednike.

U kategoriji -40 godina u finalnom meču Tomislav Rupčić je pobijedio Miroslava Žurića 6:3 6:1. U drugoj kategoriji +40 godina u uzbudljivom i napetom finalu Janko Brač je svladao Marinka Ljolju 6:3 6:7 10:3. U onoj najjačoj kategoriji, seniorskoj, u finalu snage su odmjerili Josip Peša i Krunoslav Senčić. Na kraju je pobijedio Peša rezultatom 6:0 4:6 10:6, kojem je pripao pehar pobjednika najjačeg ovogodišnjeg završnog turnira.

Svim finalistima uručene su izdašne nagrade kao i pehari kao trajna uspomena na pobjednika županijskih turnira za 2020. sezonu. Uz voditelja lige i natjecanja nagrade su uručili u ime sponzora Krešimir Bilić i Stjepan Kvesić. Također, uz gore navedene najuspješnije tenisače ovogodišnjih turnira, nagrađeni su i sljedeći tenisači sudionici ljetne teniske lige za fair play: Ante Jukić, Mario Orešković, Ivan Lasić, Ivan Kovačević, Luka Cener, Dominik Jelinić, Dukić Matej, Šebalj Jure, Davor Pajvančić, Tomo Spajić, Perica Matić, Matej Varga, Luka Jukić i Zrinka Grgljanić Đaković.

„Vjerujući da sljedeće sezone možemo bolje i odgovornije unaprijediti organizaciju naše teniske lige, a to je povećanje broja sudionika i samim time broj odigranih mečeva, pripremit ćemo i neke novosti oko natjecanja. Još jednom bih pozdravio sve sudionike i ljubitelje ovog sporta”, dodao je voditelj i organizator teniske lige i završnih turnira, Marinko Ljoljo. Sada tenisači rekreativci nastavljaju igru kroz teniske lige doublova.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno