1 C
Vinkovci
Srijeda, 6. prosinca 2023.

Poznati su finalisti 21. sezone HaGeeF-a!

Više od autora

- vl promo-

">
Sowas
Sowas

Najdugovječniji festival nove glazbe, HaGeeF, izabrao je pet izvođača koji će nastupiti u velikom finalu 21. sezone.

U Slavonskom Brodu, domaćinu ovogodišnjeg finala, u četvrtak 11.svibnja nastupit će Stonetribe iz Zadra, Lika Kolorado iz Zagreba, Sowas iz Varaždina, Playground Hustle iz Zagreba i Ogenj iz Koprivnice.
Najdugovječniji festival nove glazbe, HaGeeF, ulazi u završnicu 21. sezone. Nakon objave natječaja i preslušavanja više od 150 pristiglih prijava žiri je odlučio da će u ovogodišnjem velikom finalu nastupiti Stonetribe iz Zadra, Lika Kolorado iz Zagreba, Sowas iz Varaždina, Playground Hustle iz Zagreba i Ogenj iz Koprivnice.

Domaćin ovogodišnjeg finala po prvi će puta biti grad Slavonski Brod, čime se nastavlja odlična suradnja festivala sa Turističkom zajednicom i Gradom.

Ogenj
Ogenj

Finale će se održati u četvrtak 11.svibnja u prostoru Centra mladih uz slobodan ulaz i goste iznenađenja.
Pobjednik 21.HaGeeF-a svoju će nagradu preuzeti na, tradicionalnom, završnom koncertu i tulumu u Zaboku u subotu 13.svibnja, gdje će i zasvirati uz pobjednike prošle sezone, karlovačke Tight Grips, goste iz UK i legendarne Kojote. Pobjednik će, osim tradicionalnog ‘Ha|Ge|eF – Kamena temeljca’, osvojiti objavljivanje EP ili LP albuma, što će pratiti odgovarajuća HaGeeF PR podrška, a zasvirat će na hrvatskim i regionalnim festivalima, te na mini turnejama u Švedskoj i Velikoj Britaniji.

STONETRIBE: PUNK ROCK METALURGIJA (LIVE) [2016]LIKA KOLORADO: KRALJ [2016]

SOWAS: HYPNOTIZED [2016]

PLAYGROUND HUSTLE: PIKULE [2016]

OGENJ: LEPA MARA [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno