30 C
Vinkovci
Srijeda, 25. svibnja 2022.

Poznato ime nastavka filma “Avatar”

Više od autora

- vl promo-
Cijelo desetljeće je prošlo, a druga je uveliko započelo od izlaska filma “Avatar” Jamesa Camerona, koji se u tom proteklom vremenu gotovo u cijelosti posvetio stvaranju njegovih nastavaka. Znali smo kako će ih biti nekoliko, možda čak i četiri, dok su njihovi naslovi, odnosno podnaslovi bili svedeni na brojeve. Međutim, barem za “Avatar 2”, to se promijenilo.

Naime, “Avatar: The Way of Water” je otkriven kao puni i službeni naslov na ovogodišnjem CinemaConu, koji je bio u centru zbivanja za vrijeme Disneyjevog izlaganja. Zajedno sa trailerom, naslov je predstavio Jon Landau, koji je uz Camerona producirao izvorni film. 

No, iako nemamo trailer, imamo nekoliko nagovještaja o radnji novog filma od samog Landaua. Kako prenose novinari Deadlinea, producent se obratio publici i obrazložio viziju za Avatar: The Way of Water:

“U središtu svakog od naša četiri nastavka bit će obitelj Sully. Svaka priča će biti zasebna i svaka će doći do svog završetka. Svaki film će imati “zadovoljavajući završetak”, ali, gledano globalnije, sva četiri filma će opet tvoriti veću epsku sagu.

Landauove riječi već sad govore dovoljno, iako je prezentacija na CinemaConu tek uvod u marketinšku kampanju za “Avatar: The Way of Water”, koji u kina stiže 16. prosinca.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno