1 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 28. studenoga 2022.

Pravi ispit za rukometaše Spačve

Više od autora

- vl promo-


Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Prvu, od četiri u nizu, domaće utakmice u nastavku prvenstva rukometaši vinkovačkog kluba igraju protiv odlične ekipe Bjelovara koji predvodi Ligu za ostanak (utakmica više od Gorice). Bit će to težak ispit za Mečićeve igrače koji će nakon subotnje utakmice znati jesu li dosegli željenu razinu u igri kako bi što prije osigurali nastup i sljedeće sezone u Paket24 Premijer ligi.

„Bjelovar je ekipa za potpuni respekt, imaju par iskusnih igrača koji u kombinaciji s mlađima daju dobre rezultate. Trenutno su prvi na tablici i u utakmicu ulazimo maksimalno ozbiljno sa željom da uzmemo dva boda na domaćem terenu”, poručio je lijevi vanjski Spačve Marko Vignjević.

Susret Spačve i Bjelovara odigrat će se sutra u 19,00 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole Bartola Kašića u vinkovačkom Novom Selu. Nakon utakmice s Bjelovarčanima izabranici Josipa Mečića odmjerit će snage sa Zametom, Dubrovnikom (dva puta, jedno redovno, a jedno zaostalo kolo) i u roku od 10-ak dana Spačva bi trebala potvrditi svoj prvoligaški status. Spačva trenutno drži petu poziciju u Ligi za ostanak, no treba napomenuti kako ima dvije utakmice manje od glavnih konkurenata za ostanak, Dubrovnika i Umaga.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno