Izvrstan, energičan i nadahnut etno punk rock bend nominiran u dvije kategorije za ovogodišnji Porin, predstavlja novi singl Domaj uoči koncertne promocije istoimenog albuma koju će održati 22. ožujka u KSETu

2018. godina za Ogenj je bila svojevrsna prekretnica: objavljen im je prvi album “Domaj” u izdanju Dancing Beara. Do sada objavljeni singlovi “Lepa Mara”, “Hote, hote” i “Ljubaf na najjakše” su dobro zastupljeni u radijskom eteru, a za novi singl odabrana je pjesma ‘Domaj’ po kojoj je i naslovljen album.

Svakako treba spomenuti dvije nominacije grupe Ogenj za prvu  Rock&Off nagradu, i to za veliki prasak godine i izvođača godine po glasovima publike i njihov sjajan energičan nastup na samoj dodjeli nagarada 31. siječnja u Tvornici kulture gdje su publiku digli na noge te su zapjevali s bendom.

Nakon  Rock&Off-a usljedile su itekako zasluženo i dvije nominacije za PORIN i to u kategorijama “Najbolji etno album” i “Novi izvođač”, a uskoro ćemo saznati da li će Ogenj u nekoj od spomenutih nominacija biti okrunjeni i pokojom prestižnom nagradom Porin!