23 C
Vinkovci
Subota, 25. lipnja 2022.

Pred nastup na Tulumu Šank!? Objavili novi singl Kada me pitaš

Više od autora

- vl promo-
m_sank_kad-me-pitas_novi-singl_ST

‘Kada me pitaš’ novi je singl zagrebačke punk rock četvorke Šank. Ovom pjesmom, u kojoj Zagreb ponovo igra važnu ulogu, bend počinje raditi na novom albumu.

‘Već standardno krajem svakog ljeta Dinko i ja se počnemo nalaziti i svirati… Pripremati pjesme za nove albume ili jednostavno ubijati vrućinu u Zagrebu dok su ostali na moru. Žalit se jedan drugom kak dolazi jesen i povratak poslu, a i kak godine brzo prolaze. Našli smo među starim tekstovima Rakićevu pjesmu koja govori o odrastanju u najdražem nam gradu. Tim druženjem je nastala glazba za ovu stvar koja je u jednom danu snimljena i producirana. Samo nas dva, par gemišta i upaljen mikrofon i tekst…’ – objasnio je nastanak nove pjesme Ivan Mrkoci, gitarist Šanka.

Bend koji u svom repertoaru ima mnogo pjesama posvećenih rodnom gradu ovom odom ogoljenom samo na gitaru, usnu harmoniku i vokal s nevjerojatno puno pažnje i nostalgije se prisjeća odrastanja u Zagrebu. Tekst potpisuje Alen Rakić, glazba je djelo Ivana Mrkocija, a mikrofona se uhvatio Dinko Deumić, basist Šanka. Videospot složen od starih snimaka Zagreba i fotografija benda složio je Kristijan Mrkoci.

Šank će zajedno s Hladnim pivom i Brkovima 15. listopada u Domu sportova složiti najglasniji Tulum u Zagrebu. Najveći hitovi benda, poput ‘Grad je naš’, ‘Zagreb gori’, ‘Ljubav gradu’ i ‘Borac’ pjevat će se s visoko podignutim šakama ili surfajući po glavama prvih redova na prvom velikom dvoranskom rock koncertu ove jeseni u Zagrebu.

Ulaznice u pretprodaji iznose 70 kn, a na dan koncerta 90 kn.

SPOT: ŠANK?! – KAD ME PITAŠ

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno