10 C
Vinkovci
Petak, 31. ožujka 2023.

Pred zagrebački koncert u Domu sportova S.A.R.S. izbacili novi singl Pepeo

Više od autora

- vl promo-

m_S.A.R.S._pepeo_single-koncert_ST

I nakon deset godina glazbene karijere grupa S.A.R.S. nastavlja u istom energičnom tonu. Bend se nalazi na samom vrhuncu koncertnih aktivnosti u cijeloj regiji, a desetljeće na glazbenoj sceni proslavit će velikim dvodnevnim koncertom 21. i 22. listopada u Domu sportova.

Ususret obljetničkim koncertima objavljuju novi singl! Riječ je o pjesmi ‘Pepeo’ kojom nastavljaju predstavljati svoj aktualni ‘Poslednji album’ objavljen u svibnju pod etiketom Dallas Records / Lampshade Media.

Ekskluzivnu premijeru videospota ‘Pepeo’ možete pogledati 3. listopada u 20 sati na MTV-u!

‘Korijeni pjesme ‘Pepeo’ sežu do samih početaka rada grupe S.A.R.S. Snimanjem ‘Poslednjeg albuma’ sazrilo je vrijeme i za dovršetak pjesme. ‘Pepeo’ se izdvojila kao favorit albuma i našla put do publike na koncertima, pa smo odlučili za nju snimiti i spot. Da bude u skladu sa stažem pjesme, izradu spota smo povjerili Vladimiru Miloševiću iz Studia Frame, koji je bio zadužen za većinu spotova s početka karijere grupe S.A.R.S.’ – poručili su članovi S.A.R.S.-a.

Šest studijskih albuma, jedan live album i te iščekivanje premijere dvadesetprvog po redu video spota i više su nego dovoljan razlog za dvodnevni rođendanski koncert do kojeg je ostalo još manje od mjesec dana! Nakon svibanjske turneje u Australiji, Velikoj Britaniji, Italiji i Švicarskoj, S.A.R.S. se priprema za domaći teren i veliki ispit glazbene karijere!


Milijune pregleda na Youtubeu imaju najpopularnije pjesme ‘Buđav lebac’, ‘Lutka’, ‘Perspektiva’, ‘To rade’, ‘Ratujemo ti i ja’, a posljednji videospot koji je izašao u svibnju ove godine za singl ‘Glupost’ s bendom ‘Ničim izazvan’, koji će nastupiti kao predgrupa na nadolazećem koncertu, sada broji gotovo 600 tisuća pregleda.

Epidemija dobre glazbe i nenormalna količina energije očekuju vas uskoro u Domu sportova. Rezervirajte svoje ulaznice za rođendanske koncerte S.A.R.S.-a u sustavu Eventima, zagrebačkom Dirty Old Shopu i riječkom Dallas Music Shopu.

Cijena redovne ulaznice je 90 kn, fan pit 120 kn, dok na dan koncerta cijena ulaznice je 110 kn.

Cijena redovnih ulaznica za oba dana je 120 kn, a fan pit ulaznica 170 kn.

AUDIO: S.A.R.S. – PEPEO [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno