26 C
Vinkovci
Subota, 21. svibnja 2022.

Predavanje u organizaciji vinkovačke Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski: Zlostavljanje – Znamo li ga prepoznati

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr
“Zlostavljanje – znamo li ga prepoznati” naziv je prvoga predavanja koje je jučer održano u Vinkovcima u organizaciji  Gradskog odbora Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski”.

Predavačice, Katarina Andrić, dipl. psihologinja, predsjednica Društva psihologa Vukovarsko-srijemske županije i Nikolina Beljo, dipl. pravnica, ravnateljica Centra za pružanje usluga u zajednici Vukovarsko-srijemske županije, nazočne su upoznale kako prepoznati, prijaviti, pomoći, te kome se sve obratiti u slučajevima zlostavljanja.

Podršku inicijativi održavanja predavanja i radionica dali su i pozdravili nazočne, potpredsjednica Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski ” RH i predsjednica Zajednice Osječko-baranjske županije, Marela Đurić i potpredsjednik vukovarsko-srijemskog Županijskog odbora HDZ-a Franjo Orešković.

“Interes koji je pobudilo ovo prvo predavanja, tako teške, ali zadnjih par godina izrazito aktualne teme, pokazatelj nam je da idemo u dobrom smjeru i da trebamo tako nastaviti. Mnoštvo je tema koje imamo u planu, a za koje smatramo da o njima treba razgovarati i educirati se, te tako dati svoj doprinos zajednici u kojoj živimo” naglasila je Mirela Fabijan, predsjednica vinkovačkog GO Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski”.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno