-0 C
Vinkovci
Petak, 27. siječnja 2023.

Predstava “Tko leži, ne bježi” otvorila sezonu u Gunji

Više od autora

- vl promo-


Kazališna sezona u Gunji otvorena je izvedbom mnogobrojno nagrađivanom predstavom „Tko leži, ne bježi“ u izvedbi Dramskog studija Satiričkog kazališta mladih Slavonski Brod u prostoru Društvenoga doma i knjižnice Gunja, koja govori o napetim odnosima među glumcima jednog kazališta.

Redatelj predstave Matej Safundžić, umjetnički voditelj kazališta Silvio Stilinović i mladi glumci već godinama rade na usavršavanjima glumačke tehnike koja je dovela do autorskog projekta mladih glumaca, koji su na zanimljiv i duhovit način, pomalo filmski, prikazali detektivski posao otkrivanja ubojice na sceni.

Različiti karakteri, kao i prikaz teatra u teatru, dovodi do saznanja ubojice ali i daje prikaz kako svaka smrt ima svoju cijenu. Predstava u stilu žanru krimića oduševila je gunjansku publiku i izazvala ovacije. U suradnji s Dramskim studiom SKM Slavonski Brod očekuje se još predstava u Gunji koje će, nadamo se, privući još više ljubitelja kazališta.

Organizator predstave bila je Narodna knjižnica i čitaonica Gunja u suradnji s Hrvatskim saborom kulture i Općinom Gunja uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno