9 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

Predstavljamo vam britansku glazbenicu – ZUZU!

Više od autora

- vl promo-Pod naslovom Beauty Queen, talentirana britanska glazbenica ZUZU predstavlja svoj prvi singl, kojim ujedno najavljuje i EP izdanje “Made On Earth By Humans”. Singl je dostupan u radijskom eteru, te putem glazbenih platformi.

Za ovu 23-godišnjakinju može se reći kako predstavlja definiciju glazbenice iz generacije svestranih milenijalaca; ZUZU je vidno samouvjerena autorica, producentica, redateljica, glumica i ilustratorica stripova, snima zavidnu količinu glazbe u svom studiju u Liverpoolu te istovremeno stvara i strip-izdanje koje će popratiti njen EP.

I sama priznaje kako svoju kreativnost i upornost duguje upravo i svom gradu – Liverpoolu, koji u sebi nosi poseban karakter te oblikuje kreativne genije. Magija tog grada definirala je glazbena imena kao što su Echo & The Bunnymen, The Zutons i The Coral And Cast, a čiji utjecaji se prepoznaju u glazbi koju ZUZU stvara.

Kako je već spomenuto, s pjesmom “Beauty Queen” najavljuje svoje EP izdanje naslova “Made On Earth By Humans”, na kojem će se naći tri autorske pjesme i akustična verzija najavnog singla. Prema riječima same autorice, pjesma “Beauty Queen” posvećena je ženama koje mogu živjeti svoj život onako kako same odaberu, ne želeći se pridržavati nametnutih društvenih normi.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno