ZUZU, 2018. / Photo: Universal Music
- Tekst se nastavlja ispod oglasa -

Pod naslovom Beauty Queen, talentirana britanska glazbenica ZUZU predstavlja svoj prvi singl, kojim ujedno najavljuje i EP izdanje “Made On Earth By Humans”. Singl je dostupan u radijskom eteru, te putem glazbenih platformi.

Za ovu 23-godišnjakinju može se reći kako predstavlja definiciju glazbenice iz generacije svestranih milenijalaca; ZUZU je vidno samouvjerena autorica, producentica, redateljica, glumica i ilustratorica stripova, snima zavidnu količinu glazbe u svom studiju u Liverpoolu te istovremeno stvara i strip-izdanje koje će popratiti njen EP.

I sama priznaje kako svoju kreativnost i upornost duguje upravo i svom gradu – Liverpoolu, koji u sebi nosi poseban karakter te oblikuje kreativne genije. Magija tog grada definirala je glazbena imena kao što su Echo & The Bunnymen, The Zutons i The Coral And Cast, a čiji utjecaji se prepoznaju u glazbi koju ZUZU stvara.

Kako je već spomenuto, s pjesmom “Beauty Queen” najavljuje svoje EP izdanje naslova “Made On Earth By Humans”, na kojem će se naći tri autorske pjesme i akustična verzija najavnog singla. Prema riječima same autorice, pjesma “Beauty Queen” posvećena je ženama koje mogu živjeti svoj život onako kako same odaberu, ne želeći se pridržavati nametnutih društvenih normi.