17 C
Vinkovci
Utorak, 4. listopada 2022.

Predstavljamo vam čak dva različita trailera za film Štrumpfovi: Skriveno selo!

Više od autora

- vl promo-f_smurfs-the-lost-village_cak-dva-trailera_ST1

Predstavljamo vam čak dva različita trailera za film Štrumpfovi: Skriveno selo!

Nikada prije nije se dogodilo da za jedan film istoga dana izađu dvije različite kino najave. Distributer Continental film pomiče granice i ekskluzivno vam istovremeno predstavlja dva različita trailera za film koji to apsolutno zaslužuje! Naravno, riječ je o animiranom hitu ‘Štrumpfovi: Skriveno selo’ (Smurfs: The Lost Village, 2017.), trećem nastavku mega-popularnog serijala čija su prva dva dijela u domaćim kinima rušila rekorde gledanosti.

Čak niti oni najoptimističniji filmski prognozeri nisu mogli pretpostaviti da će 2011. godine prvi nastavak jednostavno nazvan ‘Štrumpfovi’ poharati kino blagajne i da će ga u hrvatskim kinima pogledati preko 135 tisuća gledatelja. Tim rezultatom ‘Štrumpfovi’ su postali uvjerljivo najgledaniji film te godine. Dvije godine kasnije, ‘Štrumpfovi 2’ doslovno su eksplodirali na box-officeu, a u konačnici ih je vidjelo preko 205 tisuća ljudi. Ne treba niti spominjati da su i tada naši omiljeni filmski junaci čvrsto zasjeli na tron kada su najgledaniji filmovi godine u pitanju.

U proljeće 2017., točnije od 30. ožujka u domaća (i svjetska) kina dolazi nam treći nastavak – ‘Štrumpfovi: Skriveno selo’. Iako su prva dva nastavka snimljena igrano-animiranim stilom (što znači da je polovica filma bila animirana, a polovica igrana), ovaj dio biti će u cijelosti animiran i prikazan u najmodernijoj 3D tehnologiji. Kao i svi animirani filmovi u posljednjih 10 godina i ovaj će biti sinkroniziran, a trenutno se u studiju Livada produkcija koja se bavi sinkronizacijom održava casting za hrvatske glasove.

1271033 - THE WALK

Radnja trećeg nastavka serijala ‘Štrumpfovi: Skriveno selo’ vrti se oko Štrumpfete koja će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla tajanstveno skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo nevjerojatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj povijesti!

Uz cjelovitu digitalnu 3D animaciju, hrpu potpuno novih likova koje do sada nismo imali prilike vidjeti i intrigantnu radnju koja će zaokupiti sve generacije gledatelja, nesumnjivo je da ‘Štrumpfove: Skriveno selo’ već sada možemo proglasiti apsolutno najvećim kino hitom koji nas očekuje 2017. godine!

Animirani hit ‘Štrumpfovi: Skriveno selo’ u domaća kina stiže 30. ožujka!

KINO NAJAVA SINKRONIZIRANA: ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO [2017] 1

KINO NAJAVA SINKRONIZIRANA: ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO [2017] 2

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno