16 C
Vinkovci
Petak, 9. lipnja 2023.

Predstavljamo vam EP izdanje Nadine pjevačice Nadine Coyle

Više od autora

- vl promo-


Jedna petina all-girl skupine Girls Aloud – Nadine Coyle predstavlja EP izdanje, naslova Nadine (Virgin / Universal), na kojem je produkcijski surađivala s Brianom Higginsom i njegovim timom Xenomania. Spomenuti pop alkemičar, Brian Higgins, surađivao je s Nadine i za vrijeme njenog boravka u skupini Girls Aloud, u sklopu koje je svojevremeno izgenerirala čak 21 Top10 singl u Velikoj Britaniji te prodala više od 6 milijuna primjeraka albuma.

Pop skupina djelovala je od 2002. godine, pa sve do 2013. godine, a svima su dobro poznati njihovi hit singlovi ‘The Promise’, ‘Call The Shots’, ‘Love Machine’, ‘Sound Of The Underground’… Nadine Coyle, iako nije u kontaktu s ostatkom skupine, ostala je u kontaktu sa spomenutim producentom koji, čini se, još uvijek ima recept za stvaranje hit singlova i pomicanje granica pop glazbe. Zajedničkim snagama Brian i Nadine prošle su godine objavili pjesmu ‘Go To Work’, kao i prateći videospot.

Prije svega par dana objavom novog EP izdanja Nadine je obradovala fanove s 4 pjesme, među kojima je i obrada hit singla JP Coopera – pjesme ‘September Song’.


Hrvatskoj publici EP izdanje ‘Nadine’ dostupno je putem digitalnih glazbenih servisa.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno