23 C
Vinkovci
Subota, 25. lipnja 2022.

Predstavljen debitantski singl i spot Malo vremena za nas benda Audio detektiva

Više od autora

- vl promo-
Audio detektiv (Malo vremena za nas, single) [St]

Prije dvadesetak dana zbila se premijera pjesme ‘Malo vremena za nas’, debitantskog singla novog rock benda Audio detektiv, čiji je predstavljen i spot.

Audio detektiv novi je sastav nastao u Čakovcu tijekom 2015. godine na poticaj gitarista i pjevača Brune Tkaleca, koji je zajedno s gitaristom Marinom Kuharićem počeo okupljati nadarene mlade muzičare s ciljem rada na autorskim materijalima. Nakon dolaska Bojana Križana na bas gitari, Matije Vabeca na klavijaturama i Roberta Modlica na bubnjevima, bend se posvećuje dovršavanju albuma, a njihov talent, upornost i trud prepoznala je izdavačka kuća Croatia Records s kojom krajem 2016. godine potpisuju ugovor.

Singl ‘Malo vremena za nas’ prvi je rezultat te suradnje. Glazbu i tekst potpisuje Bruno Tkalec, dok je aranžman rezultat zajedničkog rada čitavog benda. Opisujući temu te energične pjesme na tragu najboljeg novog indie-rocka, članovi Audio detektiva su izjavili: Pjesma je klasična ljubavna priča o nepovjerenju u novoj ljubavi nakon neuspjele bivše veze, ali opet sa sretnim završetkom, jer potrebno je samo malo vremena da se stvari poslože i dolazi novi uzbudljivi početak…

Taj je sadržaj izvrsno prikazan u spotu čiji je producent i redatelj Marin Kuharić iz Studio Macka. Glavnu ulogu ljubavnog para tumače čakovečki glumci Kristina Štebih i Dino Pavleković, a uz njih je podjednako dojmljiv doprinos fantastičnih plesača Gabrijele Pilić i Ištvana Varge koji su svojom atraktivnom izvedbom savršeno prikazali eksploziju ljubavi među protagonistima.

AUDIO DETEKTIV: MALO VREMENA ZA NAS [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno