Predstavljeni novi dresovi za Euro 2020.

0
1179

Od 9. siječnja Hrvatska rukometna reprezentacija će igrati na Europskom prvenstvu. Prvi dio natjecanja igramo u Grazu, a protivnici u skupini su nam Crna Gora, Bjelorusija i Srbija. U Poreču na Croatia Cupu predstavljeni su novi dresovi u kojima će igrati naši rukometaši.

Kao uvod u Europsko rukometno prvenstvo koje nas očekuje za tri dana, odabranici Line Červara osvojili su proteklog vikenda Croatia Cup u Poreču. prvo su remizirali protiv BiH (33:33) te u nedjelju pobijedili Katar (33:28). Nije to bilo nimalo bajno, ima poprilično puno nedostataka u igri reprezentacije, no nadamo se da će u ovih par dana do početka EP-a i prve utakmice, 9. siječnja s Crnom Gorom, Lino sve to ipak dovesti u red.

U međuvremenu su se iz Hrvatskog rukometnog saveza pohvalili novim dresovima za Euro 2020. Ostaje i dalje prepoznatljivi dizajn kojeg rukometaši, kao i naši nogometaši, promoviraju diljem svijeta na velikim natjecanjima.

Hrvatski rukometaši imaju tri različita kompleta – bijeli, plavi i crveni. Temelj dizajna ostao je isti, a za razliku od „starih“ dresova, ovi novi u donjoj trećini imaju traku s prepoznatljivim crveno-bijelim kvadratima koji krase i rukave. Prije su crveno-bijeli kvadrati bili smješteni na bočnim stranama dresova.