Polovičan uspjeh ostvarile su mlade momčadi Cibalije u polufinalnim susretima kvalifikacija za popunu Prve HNL. Juniori su poraženi od Orijenta s 1:0, dok su pioniri i kadeti s ukupnih 8:5 bili bolji od Zadra. Juniori su svoju utakmicu odigrali u Zagrebu, a od višeg ranga natjecanja oprostili su se pogotkom s bijele točke. Igrači Orijenta imali su još nekoliko dobrih prilika, ali je vratar Bruno Lešić spriječio teži poraz. Kadeti i pioniri svoje su utakmice igrali u Lučkom, protiv momčadi Zadra, a bilo je to, po mnogima, finale prije finala. Kadeti su odigrali 4:4 protiv vršnjaka iz Zadra, a uspjelo im je to unatoč zaostatku na poluvremenu od 3:1.

Junak susreta bio je Drena Dion Beljo, koji je postigao dva pogotka, od kojih drugi u posljednjoj minuti s bijele točke. U pionirskom susretu istih suparnika Vinkovčani su slavili s 4:1, pogotke su postigli Bošnjak, Stojanović dva i Andričević.

Kako se u kategorijama pionira i kadeta gleda ukupan rezultat iz obje utakmice, pioniri su ovom pobjedom osigurali sebi i starijim vršnjacima finale protiv Rudeša koje je na rasporedu prekosutra u Slavonskom Brodu. Kadeti će tako svoju utakmicu odigrati u 16:30, a pioniri u 18 sati.