-3 C
Vinkovci
Srijeda, 8. veljače 2023.

Premijera novog singla i spota grupe Mangroove za pjesmu Nada

Više od autora

- vl promo-

Pjesma ‘Nada’ označava buđenje svih osjetila i pogleda prema novim, lijepim stvarima koje se svaki dan događaju oko nas, ali ih možda nismo primijetili zatvoreni u svoje tople stanove i ogrnuti slojevima odjeće. Sve ima svoju ljepotu, a proljeće kao da još dodatno naglašava ‘pogledaj svijet oko sebe, okreni se, zastani, nađi vremena- jednostavno probudi se’.

‘Novi singl zapravo je moja mantra. Kao neurotični pesimist često zapadam u melankoliju pa se vadim glazbom, kao i svaka pjesma koju napišem ona je priča, a ovaj put htjela sam si ispričati nešto pozitivno, htjela sam se podsjetiti da su svuda oko mene prekrasne stvari. Nada je ono pernato biće – reče Emily Dickinson – i to mi se urezalo u pamćenje. Ta ptica koja odleti, ali vrati se, meka, topla, lepršava’, kaže Željka Veverec.

Novi singl ‘Nada’ Mangroove će premijerno uživo izvesti u Kulturnom centru Mesnička 31. ožujka (subota). Publika će moći čuti singlove koji će se naći na novom albumu, ali i stare stvari u jednom novom ruhu uz sjajan vokal Željke Veverec, drugu polovicu kreativnog tandema – Tonija Starešinića na klavijaturama te Silvija Bočića na bubnjevima i Lea Beslaća na flauti, klavijaturama i bas gitari.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno