1 C
Vinkovci
Srijeda, 6. prosinca 2023.

Preslušajte najnoviji album grupe S.A.R.S.

Više od autora

- vl promo-

m_s.a.r.s_posljednji-album-u-prodaji_ST

Nakon 5 studijskih i jednog live albuma, album simboličnog naziva – ‘Poslednji album‘ grupe S.A.R.S. ekskluzivno je objavljen na Deezeru u izdanju Lampshade Media i Dallas Recordsa.

S.A.R.S. ove godine slavi deset godina postojanja na regionalnoj sceni. Slavljenička turneja S.A.R.S.-a izaći će ne samo iz regije, nego i iz Europe, jer bend cijeli svibanj provodi na nastupima u Australiji, a dogovorene su i svirke u Velikoj Britaniji, Italiji i Švicarskoj.

Bend S.A.R.S. do danas je uz 6 albuma objavio i 19 spotova, od kojih većina ima po nekoliko milijuna pregleda na Youtubeu, a među najpopularnijima su ‘Lutka’, ‘Perspektiva’, ‘To rade’ i ‘Ratujemo ti i ja’.Videospot za singl ‘Glupost’ s novog albuma, koji su napravili u suradnji s vrbasko-beogradskim sastavom Ničim izazvan, u prvih pet dana pogledan je više od 100 tisuća puta, a u njemu se pojavljuju svi članovi oba benda.

Glasine da bend prestaje s radom nakon objavljivanja ‘Poslednjeg albuma’ nisu točne. Članovi grupe smatraju da su albumi zastarjeli format, pa će u budućnosti nastaviti objavljivati samo singlove.

Zagrebačka će publika imati prilike ‘Glupost’ čuti uživo ovoga listopada. Podsjetimo, dvodnevni koncerti u zagrebačkom Domu sportova 21. i 22.10. zasigurno će biti ispit karijere za ovaj sastav koji nezaustavljivo obilazi cijelu regiju i dupkom puni dvorane. Prije toga, S.A.R.S. će održati ekskluzivni klupski koncert 3. lipnja u Bikers Beer Factoryju. Ovaj će koncert biti zatvorenog tipa i za njega neće biti moguće zasebno kupiti ulaznicu, već će ulazak biti omogućen samo kupcima dvodnevnih fan pit ulaznica za Dom sportova. Trenutna cijena tih ulaznica je 170 kuna.

VIDEO / GLUPOST (SPOT)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno