- Tekst se nastavlja ispod oglasa -
Podsjećamo vas kako se pressica 12. Rock Marinfesta održava danas u četvrtak 12. prosinca u Centru kulture Walkow, nekoliko minuta iza u 12:00 sati, na kojoj će se nazočnim novinarima i ostalim znatiželjnicima program 12. Rock Marinfesta predstaviti Ivan Grigić, ispred Bubamare, te Goran Čelig u svojstvu umjetničkog konzultanta. Pressica će biti emitirana uživo i na Vinkovačkoj televiziji.
Iduće festivalske najava ići će u emisiji “2 hours of pulp fiction” u utorak 17. prosinca u terminu od 21:00 do 23:00 sata nakon čega se Marinfest seli na Vinkovačku Plavu 19. prosinca u emisiju “Tu oko nas”. O detaljima 12. Rock Marinfesta idućih dana saznajte više prateći platforme medijskih pokrovitelja, Vinkovačke televizije, Novosti kao i Glasa Slavonije.

Na ovogodišnjem Marinfestu koji se održava u petak 27. prosinca u prostoru Vanille Cluba nastupit će acoustic indie rockera Darko Jakuš Jale, mlad hip-hoper AnteBiotik, prekaljeni rockeri the Karambol, kultna Septica, rock ‘n’ roll veteran Zoran Čalić s pratećim Bandom, rodonačelnici soničnog garage punk-bluesa Erotic Biljan & His Heretics te u svojstvu gosta splitski reper Krešo Bengalka.
Po prvi put, za after party pobrinut će se naš poznati vinkovački DJ, radio voditelj i producent – Siky.
Ulaznice po cijeni od 40,00 kn i dalje možete kupiti u Medusi (Hansa Dietricha Genschera 2), Jazz (Trg dr. Franje Tuđmana 2), Rock clubu Saloon 1 (Glagoljaška 15), rockabilly baru Hang Loose (Bana Josipa Jelačića 135a) i Centru kulture Walkow (Hansa Dietricha Genschera 23c). Na dan koncerta ulaznice će stojati 60,00 kn.
Kao i svi prethodni festivali tako nam i ovaj 12. dolazi u organizaciji Udruge s invaliditetom Bubamara a glavni medijski pokrovitelji su Vinkovačka televizija, Novosti i Glas Slavonije.
Vidimo se u podne!